Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1o Collission Forum

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1o Collission Forum

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη δημόσια εκδήλωση του παραρτήματος μας, το “1st Collission Forum” στον εκθεσιακό χώρο του ιστορικού πλωτού μουσείου “Hellas Liberty”.

Με περισσότερους από 150 παρευρισκομένους, η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης συζητήθηκε πληθώρα θεμάτων, από τους ΔΚΑΣ μέχρι τον ρόλο του ανθρώπινο παράγοντα στην ναυτιλία και την ποινικοποίηση του Πλοιάρχου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την δυνατότητα να γνωρίσουν τον ρόλο του Ναυτικού Ινστιτούτου στην διεθνή ναυτιλία μέσω του εκπροσώπου που παρεβρέθηκε στην εκδήλωση.

Η ζωντανή συμμετοχή του κοινού καθώς και η ευφράδεια των ομιλητών οδήγησαν στο να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το επόμενο έτος – σε αυτό το σημείο, το διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος θα ήθελε να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες στους παρευρισκομένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά ειδικότερα και στους χορηγούς της εκδήλωσης, δίχως των οποίων η εκδήλωση δεν θα ήταν ποτέ δυνατή.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

 

Χορηγοί εκδήλωσης: Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Costamare Shipping Company, Cosmos, European Product Carriers Ltd., Seagull, STS Marine S.A., Stalis Shipping Agency, Telstar Nautical Publications, ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, The Nautical Institute και IMC Group P.C.

Leave a Reply

Translate »